Pannukakkuja

Olen tässä sairaslomalta ja elinpiirini on rajoittunut muutaman hassun neliömetrin alueelle. Katselen sängystä ikkunasta näkyvää upean oloista kesäsäätä, jollaisesta en vielä tänä kesänä ole juuri päässyt nauttimaan, mutta onneksi kesää on vielä jäljellä ja kun nyt hoidan itseni kuntoon, niin lomalla ehtii ottaa takaisin menetetyt päivät.

Kun olo jo mieli eivät ole korkealla, ovat korvaamaton apu ja ilo olleet ihanat ystävä ja kollegatkin, jotka ovat vointia huomioineet. Eilen illalla minua hemmoteltiin pannukakuin, samainen erinomainen amerikkalaisten pannukakkujen resepti löytyykin vanhan blogini puolelta. Helppojen ja maistuvien pannukakkujen oheen voi laittaa vaikka mitä, oma annokseni oli höystetty vadelmin ja mansikoin, makeutettu vaahterasiirappivanalla ja  täydennetty vanhanajan vaniljajäätelöllä. On hetkiä, jolloin sairastaminen ei ole ihan niin kamalaa!

Pin it on PinterestShare on Facebook

8 vastausta artikkeliin ”Pannukakkuja

    • No vitsit, voi meitä! Sama täällä, sohvalla parhaillaan potien ja kipulääkkeillä päivän aloittaen :/ Tsemppiä juhannukseen ja pikaista paranemista!!

    • Hih, pannarit ovat kyllä ihan parasta, ja mitä olisi kesä ilman mansikoita (ja vadelmia, ja muistikoita) :)

  1. Pikaista paranemista! Ite vedän nyt tokaa antibioottikuuria poskiontelon takia. Huuhdeltiin maanantaina ja ens viikolla uusiksi. Tässä ois nyt tarpeeksi miettimistä ilman tautejakin, mutta minkäs teet.

    • Oi au, tsemppiä sinnekin! Kyllä itseäkin on niin harmittanut tämä kipeänä oleminen, etenkin kun ulkona on upeat ilmat ja itse pääsee sängystä hädin tuskin muutaman metrin matkan vessan. Noh, aikansa kutakin ja jos nyt malttaa, niin ehkä sitten paraneekin nopeammin ja pääsee loman viettoon, eikä pitkity vaivat.

    • Suosittelen lämpimästi, etenkin tuoreiden marjojen ja jäätelön kanssa pannukakut ovat herkkua :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>