Pannukakkuja

Olen tässä sairaslomalta ja elinpiirini on rajoittunut muutaman hassun neliömetrin alueelle. Katselen sängystä ikkunasta näkyvää upean oloista kesäsäätä, jollaisesta en vielä tänä kesänä ole juuri päässyt nauttimaan, mutta onneksi kesää on vielä jäljellä ja kun nyt hoidan itseni kuntoon, niin lomalla ehtii ottaa takaisin menetetyt päivät.

Kun olo jo mieli eivät ole korkealla, ovat korvaamaton apu ja ilo olleet ihanat ystävä ja kollegatkin, jotka ovat vointia huomioineet. Eilen illalla minua hemmoteltiin pannukakuin, samainen erinomainen amerikkalaisten pannukakkujen resepti löytyykin vanhan blogini puolelta. Helppojen ja maistuvien pannukakkujen oheen voi laittaa vaikka mitä, oma annokseni oli höystetty vadelmin ja mansikoin, makeutettu vaahterasiirappivanalla ja  täydennetty vanhanajan vaniljajäätelöllä. On hetkiä, jolloin sairastaminen ei ole ihan niin kamalaa!


Posted in Ruoka ja Herkut by Anna-Maria.